Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tvivel klär dig så väl

Jag vet att du inte har det så lätt
Allt känns jävligt fel på alla sätt
Jag vet att du har bränt din sista bro
hjärtat hoppas men samtidigt
har slutat, slutat tro

Jag vet att du vill flyga härifrån
Sprida vingarna över den mörka ån
Jag vet att du ligger ensam i din säng
precis som då och nu så
faller, faller samma regn

Men om du tar en dag i taget nu
Kanske du kommer andas ut
Men om du andas bara ett andetag
Kanske blir allt bra tillslut för dig

Jag vet att tvivel klär dig så väl
ta resterna av sorgen och säg farväl
Jag vet inte vad jag ska säga till dig
än att gråta ut för det
är helt, helt okej

Jag vet att du tittar på ditt fönster
du immar och målar upp dina mönster
Jag vet att du inte bär längre de orden
finns inga känslor kvar att
lägga, lägga på bordet

Men om du tar en dag i taget nu
Kanske du kommer andas ut
Men om du andas bara ett andetag
Kanske blir allt bra tillslut för dig

För dig, för dig
allt blir bra tillslut för dig




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-18 23:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I relativismens tidevarv ska tvivel glorifieras.
Jag ställer inte upp.
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo