Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


en beduin bland höghusen

 

Det händer emellanåt att jag landar
som en mjuk boll i ditt knä. Låter mig
förföras av tålmodigheten i din röst.
Savar och gnyr förnöjt.

Andra dagar åtnjuter jag mitt eget
Yang och leder i den självklara
förvissningen om att jag vet vägen.
Om det sedan är sanningen och livet
låter jag vara osagt.

Hon gjorde inte motstånd när hon
surrades på bålet och när lågorna
nådde hjärtat färgades himlen
purpurröd.

Nästa gång det blåser upp till storm
sveper jag manteln om mig och
fortsätter att gå.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-18 23:27



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
texten inger mig en modig upplyftande känsla med en exotisk touch!
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP