Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bore.


Djupare snö


hon tar sin spända båge
från sin frusna kropp
på jakt efter djupare snö,
nyser av kalluften.
hon behöver inte en syn
eller mycket vett
för att kunna spåra
de tomma djupen,
för att kunna förstå
vikten av djup snö.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-19 00:27



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Kraftfull
Medvetenhet

Djup når hela vägen upp


Tack!

SOL!
2021-11-22

  Solstrale VIP
Som att gå på skare, eller vara ute på hal is... Bra där!
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen