Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodmåne I

 

Blodmåne, blodmåne!

 

Kraxa min kråka, om framtiden nu.

Ikväll laddar jag kristallerna

här i mitt hus.

 

Blodmåne, blodmåne!

 

Ormöga, varghjärta förbered er för räd.

Nu jagar vi inåt,

säg vad det är ni ser i min själ.

 

Blodmåne, blodmåne!

 

Du som styr över allas drömmar och liv.

Kom, gör mig nu gudinnestark

och glimmrande ny!

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-19 09:34



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket individualistisk text, originell!
2021-11-19

  ULJO
Inte ofta vi får uppleva detta fenomen.
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP