Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medlem av bekvämlighets-koefficienten?




Huvudsaken med
att vara vaken

Är att söka bekräftelse
Varför man finns till

Och Sätta på sig de rätta
Kläderna innan man
G.åå.r ut till civilisationen

Fast nuförtiden behövs
Ju inte ens det, bara att
$tälla sig på en elladdad
Bräda och fara iväg där
andra får flytta på sig-
Bäst de hinner-jekla Suckers!

I naturen spelar det
ingen
Roll om du är naken

Eller går omkring med
en
Dior-väska

Bara du överlever
Som den du blivit
skapt till. ..

Mitt i allting annat

Handen på hjärtat!

Tänk vad onödigt
Tvingande att
bara finnas till

Ensam
utan att ha civilisationens
Alla underlättande prylar?


Att förlusta och innerligt
få förtrösta sig med.






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-19 08:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tillbaka till naturen med Rousseau
2021-11-20

    Lena Staaf VIP
Stadsmänniskorna har inte tillgång till den underbara naturen som vi lantisar har. Dörför fyllet de sin tomma tillvaro med prylar i stället.
2021-11-19

  Solstrale VIP
En adekvat dikt med sikt på det av vikt!
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP