Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Predestination?


Nano

Jag vred på huvudet
först åt vänster
så åt höger
tvekade en nanosekund
beslutet landade
men varifrån kom det

gick år höger
högerlivet
fråga mig inte varför
blev det rätt
vem vet
jag kan inte jämföra
med vänsterlivet
rätt-fram-livet
eller tillbaka-livet
eller uppåt
eller nedåt
eller gå-i-cirkel-livet

Grubblar gör jag förstås
och fantiserar
men de liven
lever andra
oskyldiga som jag
offer för ett evigt
nanobeslut
som inte kan suddas ut




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-19 09:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Underfundigt skrivet
Medans känslo-och
Under-livet har sin
egen över-gång?
;)
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP