Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(innifrån Anno-Datzumal inspirerad tid?)


Uppkommande livsbetingelse



Emedan den sällsyntaste
Växt utblomma o frodas

I den enklaste och
simplaste af jordart

kan det således funderas
öfer hufvud taget.

Vari den helande skapelsekraften
komma så beroende framkallande ifrån?











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-19 13:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Maskrosbarnet i mitt hjärta
2021-11-20

  AiA Maria den fria


Under-bart!

Mirakel sker!

I nu så reflekterar jag över hur mycket människan tror som i tycker sig behöva...

Tack!
2021-11-19

    Lena Staaf VIP
En återkommande fundering om arv och miljö.
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP