Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famla i mörkret

Ramlar ned

Mörkret omsluter

Svårt att se

Vad som sker

Denna  dag

Prövat klättra så många gånger

På hoppfullhetens stege

Når bara en  bit först

Fortsätter 

Kommer upp

Ser med ro framför

En möjlighet

En ljus väg som leder

Dig vidare att uppnå

Nya mål 

Av säkerhet och styrka

Faller inte mer




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-19 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP