Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks klockan

Tickar  hela tiden

Omtankens ljus sprider sig

Omsorgen är i rummet

Kärleken 

Visar värmen  enkelheten

Betyder mest

Klockan tickar ömt

I rummet är det

Behagligt 

Du håller min hand

Det är en glädjefull stund av närhet

Försvinner  ut

Kärleks klockan  tickar och går




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-19 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP