Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung letande vind



Våg släntrande våg

bildar sina ringar

av år varje vår runt

stenar strandvrak

och trädkolosser



alltmedan vinden

sjungletar sig

nya marker att

driva och dra

omkring på



sen måhända

för ett ögonblick

stillna på något

nymorgnat strå



under den milda

och vidunders

vindalstrande

majsolens inverkan




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-19 13:14



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Språkligt vackert flöde, inbjuder till att läsa högt för sig själv!
2021-12-06

  Susen VIP
Vackert och med ett språk som tilltalar. Mina ögon sjunger vilsamt och stilla genom din sång
2021-11-20

  AiA Maria den fria

Underbart rikt flöde

Fria vindar ”sjungletar”

alldeles vidunderligt!

Tack!
2021-11-19

    Lena Staaf VIP
Vackert språk! "Vinden sjungletar sig..."
2021-11-19

  Elinor Sörensson VIP
I denna sirliga vind bor en
längtan. Låt den ibland

"stillna på något

nymorgnat strå"

och bara vara en stund.

2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP