Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag har tiden

Smek mig med det dova sorlet
från cafeets alla gäster
låt kaffet kallna i sin kopp
stunden flyter sakta
det finns ro i väntan
jag har tiden och tiden har mig




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-19 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP