Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUNKTERING

Djupare kan man ej rysande sjunka,
än då man drabbas av pysande punka,
därtill på bakhjulets däck, givetvis!
Cyklandet har både motgång och pris.

Krånglande, kletig man muttrar och skruvar,
spottar och fräser och huttrar och snuvar.
Byta en slang och ett däck på ett hjul
innebär massor av krångel och strul.

Men man får till det! Till slut kan man pumpa
luft in i däcket och lyfta sin rumpa
upp till de luftiga lagrarnas sfär.
Två centimeter - och lycklig man är!











Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-19 14:09



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ordbygge med humor :)
2021-11-19

  Jan Widströmer VIP
Väl rimmat vardagsbesvär, skildrat med väl valda ord och humor.
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP