Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Faser.


Omräkning


detta är historien
om min hud.
dess grundval,
nerver och ådror,
kan inte längre uttalas.
given, undfådd
i en mantlad värld.
delas endast
i drömmarna
utan hud.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-19 14:50



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ren och elegant poesi, för mig till tanken om liv under förstelnad omvärld.
2021-11-27

  AiA Maria den fria

Av-skal-ande

SOL!

Tack!
2021-11-22

  cilax VIP
fin
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen