Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chakra



Den astrala kontakten
med kosmos
Tidens öppna visioner
En sfär energier
från en hemlig källa
Impulser
från ett annat element
när det tredja ögat
öppnas
Ett eget rum i rymden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-19 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP