Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga år

Överallt finns det spår
Spår av mina unga år
Då jag greps av ett mörker som höll mig fast

Det var ensamma nätter, ensliga dagar

Överallt fanns livet
Jag valde ensamma nätter
Satte livets spår i mina armar

Det var långa dagar, oändliga nätter

Överallt finns det spår av mina unga år
I det vuxna jag
Men utan ett mörker som håller sig fast




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-11-20 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson