Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga natten

En kort stund
En omtumlande dans i skymningen
Innan vi öppnar grinden till det okända
Innan vi går vidare
Då ska vi ha levt
Då ska vi ha smakat på det beska och det söta
Men innan den eviga natten
Som kommer att omfamna oss alla
Då ska vi ha älskat




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-20 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen