Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktutövning


Måltavla

Att bli måltavla för andras maktutövning
är lätt hänt
särskilt om man saknar skinn på näsan
och inte kan försvara sig




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-20 08:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Bra rutet!
2021-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP