Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Högt över molnen jag flyr
där är det ingen som bryr
där svävar jag skön och fri
där är alla sorger förbi
där vill jag för evigt förbli




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-20 09:31



Bookmark and Share


  ULJO
Fri som en fågel
2021-11-20

    Lena Staaf VIP
En dröm som jag tror att många har. Men nog vore det lite trist att leva helt utan utmaningar!
2021-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP