Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dansar


… armarna hängande, i slapp givakt;
Hennes korta så när som på steg stampar;
Men hon dansar
muskulösa tårna kramar marken
axlar och bröst tätt tätt
så hårt i ett paket
Men hon dansar
Höfterna frusna i luften
i kläm mellan golv och tak;
i kläm
i mitten
huvudet med tofsen;
ekrarna som håller allt på plats
men hon dansar




Fri vers av ingeling
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-20 09:44



Bookmark and Share


    Björka
underbart...
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling