Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberbagatell 12

 

 

Örnarna svävar

högt ovan molnen ser en

strimma ljus sluter

ögonen med ett sista

andetag tar han farväl

 

trummorna ekar

mellan bergstopparna hans

ande sprids som snö

i dalgångarna viskas

det i väntan på våren

 

en kär vän har dött

när snön faller  återfött

knoppar går i blom

efter vinter kommer vår

örnar högt upp i det blå

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-20 09:50



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Berörande
Vackert
Flöde

Tack!
2021-11-27

  Solstrale VIP
Vackert och värdigt skrivet!
2021-11-26

  Monica Lindgren
Enkelt, suggestivt språk!
2021-11-20

  lodjuret/seglare VIP
Att läsa talande texter för en vän oavsett ålder, blott den människan hör på rösten vem som talar, där finns en vinst, en sådan tröst det är.
2021-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP