Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid?


Hon hade 5 vaccin-sprutor
bakom sig men dog ändå

Mitt i Dalripornas rike
i en skröplig ålderdom

Av fridfull ensamhet

inuti sitt älskade
barndoms hem

















Prosa av Sefarge VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-20 10:54



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Dalripor? Kanske dog av fågelinfluensa då.
2021-11-25

    Lena Staaf VIP
Ja är man gammal aå dör man till sist. Vaccin kanske kan uppskjuta en för tidig död i vart fall. Sedan unnar man alla ( och sig själv) en fridfull och smäetfri död.
2021-11-20

  Bengt H VIP
Lite kul med blandning av realistiskt och drömskt.
2021-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP