Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På avstånd

När du talar om vinden
viner den i mitt hår
När du talar om solen
värmer den mitt ansikte
När du talar om oss
är våra kroppar nära

Avståndet försvinner
när du säger mitt namn
genom skärmar av kristall
när din blick ser på mig
och du ler åt vad jag sade
innan tystnad följer

Men sen talar du om kylan
och jag drar koftan tätt om mig
Du talar om regnet
och jag känner tårar komma
Du talar om henne
och all magi är borta





Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-21 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina