Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonslingor och mossriketystnad

Dina tonslingor
lindas mjukt kring
gran och blåbärsris

följer mina steg
genom mossrikets tystnad

hjärteklanger tilltar
klär likt en rymdsymfoni
var gren och stam
med skir skimmersång

skogens alla väsen
glädjedansar i morgondiset




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-20 14:17



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mjuk klang i tystnad som förstärks och blir till glädjedans.
2021-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP