Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogräsflora

Jag vill aldrig bli förknippad
med folket i politikens ogräsflora.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-20 14:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Låter som om det är dags för ett "klipp"...dags att Jämnatill oenigheterna!
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP