Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse

 

Det är en befrielse att släppa taget

då du inte var något bra

jag behöver inte dig

jag klarar mig rätt bra själv

eller med någon annan.

 

Från och med befrielsen

har jag tagit mig tillbaks

till den jag än gång var

den glada och spralliga tjejen

som vet vad hon går för.

 

Jag har en otrolig styrka inom mig

som har gjort att jag har tagit mig loss

från dina vassa klor.

 

Det enda jag vill att få vara mig själv

utan något tjat

utan några krav

utan att få höra att

allt är mitt fel

non stop. 

 

Det gjorde såklart ont i början

men inget som påverkar mig nu

kärleken gör ont ibland

men livet fortsätter ändå.

 

Ibland är det mörkt

ibland är det ljust

men i slutet av dagen

är det viktigaste att jaget blommar ut.

 

 

 

 

 

Copyright: Arnela Arre Kurbegovic

(2021 - 11 - 20)

 




Fri vers (Fri form) av Arnela
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-20 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela