Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ylar

Snusförnuftig kliade han sig
under hakan och tog en cigarett
en enda glöd
i den svarta vinternatten
Vad skulle han göra härnäst
tänkte han medan
hundarna ylade
av längtan
då ingen var i huset.




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 174 gånger
Publicerad 2021-11-20 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan