Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbank

Det finns minnen vi tvekar

Att dela med oss av

Inte för att vi skäms över dem

Utan för att de är så fulla av känslor 

 

Ibland är de så tyngda av saknad 

Att vi inte vet var vi ska ta vägen 

Ibland bär de på så mycket glädje

Att kroppen stänger ner sig i försvar 

 

Så Ibland blir vissa minnen helt enkelt 

Kvar där inom oss i säkert förvar

Tills vi känner oss redo att dela dem

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-22 06:57



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint fångat. Tänkvärt
2021-11-23

  Solstrale VIP
Ja att bli väl emottagen är viktigt för tilliten att anförtro sig ska utveckla berättandet! Du fångar det så bra!
2021-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett insiktsfullt avslut.
2021-11-22

  ULJO
Sanslöst bra
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP