Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialrealism No 1

Vera, stackars Vera
Haltar fram längs gatan
Märkt av åratals slit där på krogen
Rökpauser
Drinkpauser
Sena kvällar
Bära & släpa
Sura kunder
Fulla kunder
Skrattande och sjungande kunder
Sen gick det inte längre
Det var slut med sena kvällars slit där på krogen

Vera vill inte mer
Ändå släpar hon sig fram i livet
För att hämta ut sina receptbelagda värktabletter
Det är tur att hon har dom




Fri vers av Jerska
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-20 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerska