Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en knutpunkt i universum.




någonstans där ute
finns en knutpunkt i universum
där stjärnstoff virvlar

är jag blott
ett väsen av denna jord
så låt så vara




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-11-20 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP