Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


En gloria runt ditt hår

Jag kommer till din bädd älskade Jacob.
Vi tungkysses hett och smeker varandras nakna kroppar.
-Kom, säger jag och tar dig med ut i den klara sensommarnatten.
Tar med dig till stranden.
Vi lägger oss precis vid vattenbrynet så vågorna smeker över våra ben.
Månen lyser stor och rund och du tycker jag är världens vackraste med månskimmer över min kropp.
Jag ser månen som en gloria runt ditt hår när du tränger in djupt i mig och vi älskar passionerat.
Vår gemensamma orgasm blir ett fyrverkeri.
Efter kysser du mig lidelsefullt och viskar lyckligt:
-Tack älskling!!

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-21 00:33



Bookmark and Share


  ULJO
Kärlek
2021-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg