Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring

Jag är ett andetag
En vindpust vid ditt skulderblad

Jag är nära
Varje millimeter av din hud

Jag är värmen
Det som pulserar i dina ådror

Jag är ett hjärtslag
Ett liv i ditt liv

Jag är ett med dig
Vinden dansar över oss




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-21 00:59



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket vacker och välformulerad kärleksdikt!
2021-11-21
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson