Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

 

 

i hans drömmar ser han hennes väna väsen, spröd men ändå stark, hennes klara ansiktsdrag rådjursögonen den nätta näsan hennes fylliga läppar, han blir varm bara av att tänka på henne, känner åtrån börja bulta inom honom, hennes uppnosiga ungflicksbröst den smala midjan en stjärt att ömt smeka, åh om han ändå finge känna hela hennes väsen hennes kropp, han öppnar sina ögon och ser sin kvinna som är högst vardaglig några kilos övervikt och rätt intetsägande, men känner sig rätt bekväm med henne, rätt praktiskt med tanke på allt som ska skötas i ett hem, hon är duktig på hushållsgöromål, visst har de sex men bara för så ska vara i en relation, han lutar sig bakåt och blundar och ser sin drömkvinna le mot honom han ler tillbaka.




Prosa av Öknens Ros VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-21 12:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Alla dessa känslor som framkallas från ett håll, där en individ ges makt över dessa... Och vi kan med dina rader inse vad det perspektivet kan ge, reflekterande över hur göra istället. Att upptäcka sin kraft till förändring, kanske genom beslut eller genom samtal i samförståndets ära och värdighet!
2021-12-01

  Bodingen VIP
Dröm är dröm och saga saga...
2021-11-24

  Susen VIP
Fint skildrat. Drömmar som man inte styr över
2021-11-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Drömmar har säkert många. Så länge de förblir drömmar så är det ok. Det blir värre om vissa drömmar blir verklighet.
2021-11-22

    Lena Staaf VIP
Inga ovanliga drömmar, tror jag. Men det är inte farligt att drömma.
2021-11-22

  AiA Maria den fria


Fria fantasier

Reflekterar över ”bilderna” i spegel från bådas håll...vem betraktar vem?

Tack!
2021-11-22

  Kungskobran VIP
I had a dream, I had a dream,….
2021-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP