Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FELNAVIGERING - tanka

Våren på visit

solglans i gröna gräset

dammvirvlar inne

moln seglar på blå himmel

rofylld blank vattenspegel 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-22 16:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det gäller att hitta rätt väg! Navigerar mot jul på hjul!
2021-11-24

  Kajan VIP
En liten frist som jag blir glad att få del av, lätt och ledig i stilen.
2021-11-23

  AiA Maria den fria


Vackert
Berörande
Tänkvärt

Påminner oss om att värna moder jord!

Tack!

<3<3<3
2021-11-23

  Öknens Ros VIP
Solglimt piggar upp.
2021-11-23

  Feliaxel VIP
Varje ny dag är en dag närmare våren
2021-11-23

  ULJO
Våren ligger långt borta. Tyvärr.
2021-11-22

  Niliboy
Huga ligen häruppe får det inte bli för stora temperaturskillnader från då kommer inte renarna åt å beta av laven under snö!
2021-11-22

  Marita Ohlquist VIP
En mysig dag i november, men samtidigt en tankeställare vad gäller klimatet.
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP