Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ifall möjligen

Om
ifall
möjligen
det bleve sol imorr'n
skulle jag klä mig naken
slänga kryckorna åt skogen
och dansa hela dagen.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-21 15:36



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Frihet! Ibland är tanken det friaste som finns men benen ökar på känslan, fast det vet man först när man saknar dom.

Bröt hälbenet en gång, gick på kryckor länge och sen dess uppskattar jag mina ben på ett helt annat sätt.
2021-11-23

  Minkki VIP
blir intressant att höra om väderprognosen höll eller inte ;)
2021-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP