Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skenbara framgångar.


Pyrriskt segerfirande


gesternas karisma
bland intonationssökare

händelser att tidigarelägga
dilemmamätta strategier
vinnare, ersättare

hudkrigare grasserar
färgcirklande bildmontage
speglar dess främsta acklamation

deras retorik fortfor
medans stridskirurgerna
inte lyckades läka såren

en avnött inbjudan avyttras
seger till eget debacle.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-21 19:15



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Svårt att veta vilket slags "Pyrrhusseger" som åsyftas. Gissar på tatueringsidiotin, som kommer att få förödande konsekvenser i framtiden.
2021-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen