Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Det kunde lika gärna vara jag som skrev * skrev någon om min text 8.840 kronor all inclusive ... Mitt svar till henne dessförinnan innehöll följande rader hon ville att jag skulle publicera som en egen text ...


Hoppet om Ängeln som ger oss vårt mirakel ...

Det finns stunder i livet 

när allt hopp är ute
och man bara överlever

- dag för dag,

timme för timme ...

men med ett ständigt
och obevekligt
sublimerat hopp om
att det kanske, kanske,
kanske möjligtvis
dyker upp en ängel

med ett mirakel
som ger
en livet åter igen ...

 

 

 

______________________________________
Publicerad här tidigare i oktober 2012.
Idag 2021 finns ängeln sedan några år
i mitt liv och skänker livet verklig mening ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-21 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP