Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toddler tantrum

tusen tårar

titta, tom 

tappar röst

tröst

- löst 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-21 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad