Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det dags

Om åren går
Vet jag inte än
Om åren går
Är dagarna räknade
Är dagarna trehundrasextiofem
Om åren och dagarna går
Vet jag inte än

En dag i taget
Ett kryss i almanackan
En fot på ett skrivbord
Räknar ner så fort jag kan
Manipulerar tiden
Kontrollerar klockan
Att den är rätt vriden
Suck
Kan dagarna dagarna bara flytapåsnällasnällajag villkommahemnu







Fri vers av Mirjo
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-21 20:36



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Riktigt så här känner jag ofta med. Just nu vill jag bara fram till imorgon För då får jag träffa cancerdoktorn och får svar på många frågor som jag har
2022-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo