Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömslen

Löven gömmer markens smådjur
Och täcker jordens rötter
Snart kommer snön som gömsle
Och även löven får sitt skydd

Om jag går ut i världen
Vill jag gömma mig för dig
Du vill inte ha mig
Och jag skäms för dig

Men varken snö eller löv
Gömmer mig
Och jag vill säga dig
Du gjorde fel mot mig

Så om jag dig möter
Kanske du borde gömma dig
För mig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-21 21:29



Bookmark and Share


  Bortom stigen VIP
Väldigt vackert, älskar mjukheten som blandas med styrka i slutet.
2021-11-21

  Eve Maria
Kan relatera. Fint.
2021-11-21
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva