Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindarna.

Om vindarna kunde tala
Tänk vad vi fått höra
Från jordens ände
Ända till himmelsriket..
OM vindarna velat.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-22 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP