Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELEFANTEN I RUMMET - tanka

Trumpetar högljutt

med säregna åsikter

trampar på andras

får ansträngda leenden

festglädje blir bortkommen




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-11-24 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurligt och träffande!

En passus kan vara att bland elefanter är det myran som sticker ut ;)
2021-11-29

  S.A.I. Steve Lando
haha snygg tanka!
2021-11-28

  Kajan VIP
Stor igenkänning, tyvärr..men bra gestaltat är det.
2021-11-27

  Niliboy
Jesus var inte rädd att klandra! Men vi bör vara lyhörda och ödmjuka när vi ger kritik på andra poeter! Det blir roligare då!
2021-11-26

  Blomma-Stjärna VIP
typ spm känns igen - inte lätt att ha att göra med - eller slippa från, för den delen
2021-11-25

    Lena Staaf VIP
Bra beskrivning av en person som ser sitt ego som viktigast och inte förmår lyssna på andra. Ingen glädjespridare, precis.
2021-11-24

  ULJO
Det svenska politiska rummet är rena lekstugan
2021-11-24

  AiA Maria den fria
Mitt i prick!


”Elefanten i rummet”
ständigt närvarande
även i sin frånvaro
i dysfunktionella
familjemönster.

Sen finns det ju fler...”elefanter” såklart:)


Tack!


2021-11-24

  Feliaxel VIP
Håller med Marita
Hoppas det lugnar ner sig snart så vi får en lugn jul
2021-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Det är sannerligen inte frid och fröjd i det politiska rummet.
2021-11-24

  Solstrale VIP
Gott funnet gott delat!
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP