Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLÅ SÄCKEN

Ur blå säcken fanns gamla anteckningar
om den nya tid som komma skulle däruti
intet ont finnas, men dessa anteckningar
tillhörde en orealistisk drömmares rom-
antiska fantasier som inte längre är.

Det enda dessa anteckningar duga till
är om de omvandlas till en saga
att berusa flyktbenägna läsare till fanta-
siernas värld där allt omöjligt är möjligt.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2021-11-22 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP