Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frosthinna...

Hösttunna hinnor
lägger sig blankpolerade mitt i livet.
Genombrutna dagar i en vattenspegling.




Fri vers (Fri form) av dagsafari.se
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-22 10:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2021-11-22

  morgonstjärna VIP
Riktigt fina liknelser hur livet kan vara
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

dagsafari.se
dagsafari.se