Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom

Den väl inövade vägen försvann
tittade mig omkring
överallt såg jag nya vägar

Vägen till rikedom
vägen till lycka
vägen till kärlek

Girigheten tog överhand
valde vägen till rikedom
trodde den ledde till lycka

När möjligheterna öppnades
tog jag chansen
pengarna strömmade in

När pengarna strömmade in
strömmade de ut
fortare än de strömmade in

När jag tittade mig omkring
hittade jag inga nya vägar
allt var försvunnet








Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-22 11:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Pengar är roten till allt ont.
2021-11-23

  Feliaxel VIP
Välja rätt väg är inte lätt alla gånger
2021-11-23

  ULJO
Tänkvärt tecknat.
2021-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att välja en väg med förhoppning om att den är den rätta, för att senare komma till insikt om att den var fel.
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP