Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör er

Jag hör er.
Ser er.
Jag vill följa med er.
Göra mig liten och rida på en av er.
Se världen från ovan.
Se den på sångsvansvis.
Jubla tillsammans med era röster.
Få vyer förbi mänsklig kortsiktighet.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-22 13:15



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Skön vision!
2021-11-25

  Minkki VIP
Den önskan är vi flera om, men Du är den ende som lyckats klä den i ord!
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP