Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rum tolv

Det är här det börjar
Det är här det slutar
I rum tolv

Jag minns inte anletet
Bara hennes sköra tonalitet
Min mentala inkapacitet
I denna sterila lokalitet

En individ i total absurditet
Med en nedbruten livskapacitet
Ingen funktionalitet
Och avsaknad av dignitet

Jag minns inte tiden
Inte heller för vad jag har stridit
Hur långt sjukdomen är liden
Och vad jag med tiden har blivit

Det är här det börjar
Det är här det slutar
I rum tolv




Fri vers av thegreatnausea
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-11-22 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea