Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen

dina texter är mer än parningsrop
eller ett skrik på hjälp
de är kärlek för
de är glädjen själv




Fri vers av golden poop
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-22 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop