Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivkraften

Drivkraften börjar växa
Med dig vill jag
Vågar inte tro mina ögon
När du ler mot mig

Lämnad så många gånger
Att du är ett under
Att jag är förundrad
Över dig
Över mig

Vågar tom le emot dig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-11-22 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva