Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Stå upp av Koloristen


Floden

Att stå emot strömmen är svårt
man får kämpa hårt

Men ge inte upp hoppet
du kommer vinna loppet

Men betänk att det inte går
bada i samma flod som igår

Du måste ta nya tag
och inte vara svag

Flodens ström är stark
du måste ständigt vinna mark

Annars spolas du bort
och allt blir som förgjort




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-22 18:05



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kloka ord.
2021-11-23

  Solstrale VIP
Mycket gott skaldat!
2021-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP