Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fillers

Jag såg om en film från 2012 om frihet och att bryta sig loss
Unga kvinnor med vapen som söker agens
Jag kände igen deras längtan
Det blev blod död sex svek

Kände mig omskakad
Jag är också jävligt trött på att
vara snäll söt ofarlig
Ingen att räkna med
Att ha ett färdigt kvinnomanus
Jag funderade också på Selena Gomez läppar
Har hon fillers eller inte?
Googlade resten av kvällen på före och efter-bilder




Fri vers (Prosapoesi) av Skelettkvinnan
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-22 22:56



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Jag gillar nyfikenheten som orden ger uttryck för.
2021-12-03

    ej medlem längre
Underbar titel som följer din prosa.

Fillers - vilket jäkla bra ord.


Faktiskt så sitter jag fortfarande här och undrar ...
2021-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan